Estètica

Com entenem l’estètica a Koré

A la cabina:

Nosaltres partim de la base que el pas del temps forma part de la vida, hem d’acceptar que el nostre cutis va canviant amb el transcurs dels anys i no per això ens hem de sentir malament, només hem de cuidar-nos millor.

Les cremes i productes els adaptem al moment en què tu et trobes, no hi ha una fórmula única, apliquem, cremes, olis, flors, etc. depenent de les teves necessitats actuals, mai són iguals perquè tu no sempre ets igual.Aquest sistema el practiquem des dels nostres inicis en el món de l’estètica, som molt inquietes, sempre pensant en com millorar.

La mateixa línia portem en els tractaments corporals: estudi dels requeriments de cada cas per aplicar les cures i productes adequats.

A casa:

Dedicar cinc minuts al nostre rostre, aplicant els productes mitjançant un massatge lent, suau, amb amor, respecte i un estat d’ànim positiu. El nostre cutis ho agrairà ja que estem introduint, no només el producte, sinó també parlant amb els nostres músculs i comunicant amor per totes les nostres cèl·lules.

Ho pots provar! Veuràs com en uns dies canviarà la teva pell, la notaràs molt més bonica, elàstica, lluminosa i fins i tot la teva mirada serà diferent, perquè t’estàs permetent uns moments de donar-te afecte i pau.

Això és al que anomenem “Estètica Terapèutica”: Serietat, Amor, Respecte.

És el gran secret dels tractaments de Koré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *