Avís legal

Aquest lloc web i el domini www.kore.es corresponen a Zoraida Linares Mulero, nif: 46730691G, Gran Via de les Corts Catalanes 516, 1º- 3ª, 08015 Barcelona, telèfon 934254440 i amb correu electrònic kore@kore.es.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que l’utilitzarà d’acord amb el present avís legal i les Condicions Particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums. Zoraida Linares es reserva dret a modificar el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquest lloc web i els continguts inclosos en aquest (articles, textos, imatges, software, etc.) estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual. Els drets corresponen a Zoraida Linares o a tercers amb els quals ha acordat la seva utilització. Zoraida Linares presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb les finalitats d’informar i fer publicitat de les seves activitats i productes editorials. Per tant, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació per a altres finalitats sense l’expressa autorització per escrit de Zoraida Linares. Zoraida Linares es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIONS DE RESPONSABILITAT

Tot i els esforços per dur a terme la seva exactitud i actualització, la informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta. Conseqüentment, Zoraida Linares no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. Zoraida Linares no tindrà cap obligació davant els usuaris que sol·licitin serveis fins que aquests no rebin la confirmació expressa d’haver estat acceptada la seva sol·licitud. Zoraida Linares no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i Zoraida Linares es regiran per la legislació espanyola. Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i Zoraida Linares, ambdós se sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre.