Llegir més
Sense categoria

S’acaben les vacances!

Comuniquem que, a partir del dia 4 de setembre, comencem el nostre horari habitual. Des d’ara mateix la nostra agenda és oberta perquè reserveu les vostres cites (934254440 – 609418200)

Us ajudarem com sempre en la “tornada a la normalitat” a la feina, al “cole”, canvis de curs. Enguany està sent especial per l’estrès generat per les altes temperatures que estem patint i que perjudiquen les nostres rutines de son i alimentació, provoquen cansament, apatia… afectant tot el nostre organisme i especialment la pell que necessita un extra d’hidratació.

Com a novetat tenim “La Nova Teràpia (LNT)” de la qual us oferim una prova gratuïta, juntament amb el servei que reserveu, els dies del 4 al 9.

Fins aviat!

Llegir més
Informació

El nom de Koré

Molts ens pregunteu pel significat del nom del nostre centre.

A l’antiga Grècia una Koré venia a ser una dona jove que estava consagrada per servir en un temple, ja fos temporalment o per a tota la vida. Era el mateix que les vestals romanes que estaven al servei de la deessa Vesta.

La gent acudia als temples a la recerca de consol, sanació o coneixement i eren atesos per les korés.

Llegir més

Llegir més
Informació, Teràpia Craneosacral

La meva fuetada cervical

Estava al cotxe, gaudint del lent trànsit de la ciutat i de sobte, vaig rebre un cop molt fort per darrere del vehicle. En aquell instant sento que el meu coll fa un moviment molt brusc cap enrere i cap al davant. En aquell moment només vaig sentir que estava en una espècie de núvol, donant gràcies per estar viva.

Llegir més

Llegir més
Sense categoria, Teràpia Craneosacral

Tornar de vacances

En els primers dies de la tornada de les vacances, ja immersos en la rutina diària, és quan notem més l’estrès post-vacacional. Ens afecta a tots però especialment als nens perquè va associat a canvi de curs, de ritme lectiu, professors, companys o de centre educatiu. Sense oblidar als professors que pateixen una situació semblant a la dels seus alumnes.

Els nervis d’uns i altres es sumen podent donar-se una situació de “xoc” temporal. De tant en tant a tots ens pot venir bé una mica d’ajuda externa.

A Koré us podem assessorar sense compromís. Consulta’ns!