Llegir més
Sense categoria, Teràpia Craneosacral, Tractaments infantils

Teràpies infantils

Des del 1990 a Koré vam ser pioners en l’aplicació de la Teràpia Craneosacral als nens. Recordo que encara no era habitual el treball terapèutic manual sobre els nens petits i, d’altra banda, la tècnica era innovadora i encara necessitava temps per ser valorada i acceptada.

Això es va aconseguir gràcies als bons resultats obtinguts des del primer moment.

Llegir més

Llegir més
Alliberament Somato-emocional, Essències Florals, Informació, La Nova Teràpia (LNT), Reflexologia Podal, Teràpia Craneosacral

Després de les festes

Després de les festes nadalenques de vegades experimentem alguna petita molèstia que relacionem amb l’excés de menjar i beguda o el “jet lag” per viatges llargs, que alteren la nostra rutina diària i els nostres horaris de son.

Llegir més

Llegir més
Reflexologia Podal

Marta. Primeres experiències amb la Reflexologia Podal (2)

Vaig conèixer la Marta quan tenia 20 mesos. Als 5 mesos de vida va tenir un episodi de febre molt alta (sembla que meningitis) des d’aleshores va perdre la mobilitat, romania totalment inexpressiva i no reaccionava en absolut a cap estímul.

Com que en aquesta època jo no tenia experiència en aquest tipus de casos em vaig oferir, sense compromís per als seus pares, a practicar Reflexologia Podal i massatge combinats amb essències florals.

Llegir més

Llegir més
Informació, Reflexologia Podal

Xerrades mensuals

Després de diversos anys de fer xerrades sobre les diferents teràpies que fem a Koré per ajudar el nostre benestar, hem decidit tornar a incorporar-les a la nostra rutina.

Seran els primers dilluns de cada mes, de 19,30 a 20,30 h.

La primera tindrà lloc el dia 6 de novembre:

“BENEFICIS DE LA REFLEXOLOGIA PODAL”

Experiències reals obtingudes amb els nostres tractaments.

A càrrec d’Isabel Mulero

Es prega confirmar assistència. Aforament limitat a un màxim de 8 persones.

Llegir més
Sense categoria

S’acaben les vacances!

Comuniquem que, a partir del dia 4 de setembre, comencem el nostre horari habitual. Des d’ara mateix la nostra agenda és oberta perquè reserveu les vostres cites (934254440 – 609418200)

Us ajudarem com sempre en la “tornada a la normalitat” a la feina, al “cole”, canvis de curs. Enguany està sent especial per l’estrès generat per les altes temperatures que estem patint i que perjudiquen les nostres rutines de son i alimentació, provoquen cansament, apatia… afectant tot el nostre organisme i especialment la pell que necessita un extra d’hidratació.

Com a novetat tenim “La Nova Teràpia (LNT)” de la qual us oferim una prova gratuïta, juntament amb el servei que reserveu, els dies del 4 al 9.

Fins aviat!

Llegir més
Informació

El nom de Koré

Molts ens pregunteu pel significat del nom del nostre centre.

A l’antiga Grècia una Koré venia a ser una dona jove que estava consagrada per servir en un temple, ja fos temporalment o per a tota la vida. Era el mateix que les vestals romanes que estaven al servei de la deessa Vesta.

La gent acudia als temples a la recerca de consol, sanació o coneixement i eren atesos per les korés.

Llegir més