Us donem la benvinguda a Koré.

Som un centre pioner especialitzat en estètica i teràpies manuals, situat a la ciutat de Barcelona. Koré va ser fundat l’any 1987 per Isabel Mulero, i actualment està dirigit per Zoraida Linares.

Oferim la més àmplia gamma de tractaments de naturopatia, teràpies manuals i estètica corporal i facial. Ja fa anys que Koré és també un centre de referència en l’ensenyament d’aquestes tècniques.

Per a aconseguir l’equilibri natural del cos, apliquem els nostres tractaments sempre de manera totalment individualitzada, per què cada persona es única i diferent.

Actualitat

Llegir més
Sense categoria, Teràpia Craneosacral

Tornar de vacances

En els primers dies de la tornada de les vacances, ja immersos en la rutina diària, és quan notem més l’estrès post-vacacional. Ens afecta a tots però especialment als nens perquè va associat a canvi de curs, de ritme lectiu, professors, companys o de centre educatiu. Sense oblidar als professors que pateixen una situació semblant a la dels seus alumnes.

Els nervis d’uns i altres es sumen podent donar-se una situació de “xoc” temporal. De tant en tant a tots ens pot venir bé una mica d’ajuda externa.

A Koré us podem assessorar sense compromís. Consulta’ns!