Qui som

L’Estètica és per a nosaltres una teràpia, perquè la bellesa és l’harmonia personal, i aquésta s’aconsegueix a través de la salut. A Koré ens hem especialitzat en els tractaments d’estètica realitzats amb tècniques i productes naturals.

Després de dècades d’experiència i pràctica professional, hem investigat molt en les teràpies naturals. Apliquem sempre els mètodes terapèutics més respectuosos amb l’organisme, que busquen l’equilibri natural de l’organisme.

Des de l’inici, hem dut a terme una intensa tasca formativa, amb la vocació d’ensenyar les nostres tècniques, impartint cursos destinats a la formació de professionals qualificats.

El nostre propòsit és oferir als nostres clients les solucions als seus problemes físics o psicosomàtics, a través dels tractaments de naturopatia i teràpies manuals.

  • Tractar la pell i la musculatura subjacent, facial o corporal.
  • Combatre la cel·lulitis, l’obesitat, la deshidratació o la flacciditat.
  • Prevenir o tractar situacions d’estrès físic o emocional.
  • Ajudar a afrontar amb èxit reptes vitals importants: exàmens, entrevistes, competicions esportives, canvis imprevistos o decisions transcendentals.
  • Col·laborar a solucionar situacions perinatals, tant abans com després del part, tant del nadó com de la mare.
  • Tractar degudament problemes infantils, en els primers mesos de vida i durant tota l’etapa infantil.

Zoraida Linares

Actualment és la directora del centre.

Posseeix una dilatada formació acadèmica amb els millors especialistes en estètica, reflexòlogia, osteopatia, drenatge limfàtic i quiromassatge. S’ha format en els principals centres i escoles: Escola Quirotema (Barcelona); Associació Espanyola de Kinesiologia; Ramon Camps (Palma de Mallorca); Escola Lanka; Centre d’Estudis Tècnics Professionals; Institut Upledger (Granada); Upledger Institute (Miami, USA); Escola Koré (Barcelona); Upledger Institute Espanya (Madrid); Escola d’Osteopatia Alemanya (Mallorca); Escola de Massatge Manual Dr. Sagrera (Barcelona).

És diplomada en Tècniques postoperatòries de Cirurgia Estètica. És naturòpata, kinesiòloga i terapeuta craneo-sacral.

És professora i terapeuta des de 1992 al Centre Koré.

Esta especialitzada en tractaments infantils.

Isabel Mulero

Fundadora del Centre Koré.

És esteticista, reflexòloga, quiromassatgista, linfodrenajista, naturòpata, osteòpata i terapeuta craneo-sacral.

Posseeix una dilatada i sòlida formació en aquestes disciplines, que ha anat actualitzant de manera continuada en les millors escoles i centres nacionals (Barcelona, ​​Bilbao, Granada, Madrid, Múrcia, Palma, Pamplona) d’Europa (França, Itàlia, Alemanya, Àustria) i d’Amèrica (USA, Brasil, Perú), amb els millors especialistes.

Des de 1980 es dedica a la pràctica professional, que compagina amb publicacions especialitzades i amb l’ensenyament, amb un ampli currículum de cursos i seminaris impartits per tot l’estat espanyol i a diferents països.

És pionera de la reflexologia podal al nostre país. Ha creat la tècnica de massatge en cadira “On-time massage” i el Reflexodrenaje podal.

Helena María Caticha Buxedas

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona.

Ha estudiat Hemoteràpia; realitza reciclatges continuats de Patologia d’Urgències.

Ha estudiat Acupuntura i Moxibustió amb el professor Nguyen Van Nghi; Teràpia de les Zones Reflexes del Peus; Shiatsu-Zen amb el professor Hideo Asai; Dietètica i Nutrició; Oligoteràpia i Medicina Funcional; Homeopatia; Reflexolgia Podal, D.L.M i altres teràpies manuals al Centre Koré.

És traductora mèdica d’anglès a castellà.

Ha treballat en Hemoteràpia i Banc de Sang; en el Servei Especial d’Urgències de l’Institut Català de la Salut; com a coordinadora mèdica al SEM (Sevrei D’Emergències Mèdiques), al 061 del Servei Català de la Salut en la coordinació d’urgències i emergències mèdiques, al Call Center d’urgències, orientació mèdica i trasllats interhospitalaris d’Advance Medical i en atenció continuada l’Institut Català d’Oncologia.

Des de 1993 col·labora en el Centre Koré de Teràpies Manuals com a metge i docent en anatomia i fisiologia. Ha participat amb l’equip de Koré en diversos congressos de medicina natural i teràpies manuals com a ponent, així com en el desenvolupament teoricopràctic de Reflexodrenaje Podal y del “On-Time Massage”.