koré Terapies Manuals Estètica Terapèutica Centre de formació

Us donem la benvinguda

Som un centre pioner a Barcelona, especialitzat en estètica terapèutica i teràpies manuals. Va ser fundat el 1987 per Isabel Mulero i actualment està dirigit per Zoraida Linares.

Oferim una gamma seleccionada de tractaments de naturopatia, tècniques manuals i estètica facial i corporal. Koré és també un centre de referència en la formació de professionals d'aquestes tècniques.

foto fachada de kore Vull saber més

serveis

L'objectiu de les nostres teràpies és ajudar a mantenir o recuperar l'equilibri integral de la nostra salut, prevenir i preparar el cos per afrontar situacions d'estrès físic i/o emocional.

Apliquem els tractaments més avançats i respectuosos, adaptant-los sempre a les necessitats particulars de cada persona.

masaje a una mujer en el cuello

Considerem la bellesa com l'expressió exterior del bon equilibri del nostre organisme. No pot existir bellesa sense salut o, com deia Isabel Mulero el 1987: "La salut és el primer pas cap a la bellesa". A Koré vam ser els primers a posar salut i bellesa en una relació de causa-efecte.

Tratamiento a un señor en la frente

Els nostrestractaments

formació

A Koré formem professionals. Els / les nostres alumnes reben una preparació pràctica i real per poder exercir la professió de manera immediata i eficient en les teràpies manuals.

En els nostres cursos, no es necessària cap formació prèvia, per què s'inclouen totes les matèries necessàries per un aprenentatge complet. Les excepcions s'indicaran en el programa.

Aquí trobaràs la informació sobre la nostra oferta de cursos especialitzats

Veure cursos

contacta amb nosaltres

Al fer clic a dalt, confirmo que he llegit i acepto la política de privacitat.

Fem servir cookies bàsiques per millorar l'experiència a la nostra pàgina web. Visitant-nos, estàs acceptant l'ús de cookies.

Aceptar